وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با انتقاد از مصوبه مجلس شوراي اسلامي و اختصاص هزار و 500 ميليارد تومان براي كارگران فضاي مجازي صدا و سيما گفت: اين هزينه معادل 50 درصد بودجه كل وزارت ارتباطات براي توسعه است ، اگرچه هيچ شفافيتي در اين بخش وجود نداشت. به گفته منابع دنياي 77 ، محمد …
۱۵۰۰ ميليارد تومان بودجه فعالان فضاي مجازي صداوسيما/مكانيزم هزينهكرد، شفاف نيست https://d77.ir/۱۵۰۰-ميليارد-تومان-بودجه-فعالان-فضاي-م/ دنياي 77 Thu, 29 Apr 2021 00:17:01 0000 اقتصاد و مالي https://d77.ir/۱۵۰۰-ميليارد-تومان-بودجه-فعالان-فضاي-م/ وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با انتقاد از مصوبه مجلس شوراي اسلامي و اختصاص هزار و 500 ميليارد تومان براي كارگران فضاي مجازي صدا و سيما گفت: اين هزينه معادل 50 درصد بودجه كل وزارت ارتباطات براي توسعه است ، اگرچه هيچ شفافيتي در اين بخش وجود نداشت. به گفته منابع دنياي 77 ، محمد …
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با انتقاد از مصوبه مجلس شوراي اسلامي و اختصاص هزار و 500 ميليارد تومان براي كارگران فضاي مجازي صدا و سيما گفت: اين هزينه معادل 50 درصد بودجه كل وزارت ارتباطات براي توسعه است ، اگرچه هيچ شفافيتي در اين بخش وجود نداشت.
به گفته منابع دنياي 77 ، محمد جواد آذري جهرمي در اتاق گفتگوي شبكه اجتماعي “كلابهاوس” در مورد اظهارات عضو شوراي شوراي اسلامي در مورد وجود بودجه مخفي در سازمان ارتباطات زيرساخت گفت: نمايندگان اين اتاق گفت كه اين اجتماع پنهان است. من اين ادعا را رد مي كنم و روشن مي كنم كه هيچ بودجه پنهاني در خط اعتباري شركت زيرساخت وجود نداشته و برنامه نمايندگان براي تلفيق در بودجه لحاظ نشده است.
وي ادامه داد: شركت زيرساخت يك شركت دولتي است كه بودجه آن مشمول قانون بودجه نمي شود و تابع مجامع آن است. “تنها شركت زيرساختي كه بودجه آن به بودجه عمومي دولت واريز مي شود سود اعلام شده است. شركت زيرساخت سود اعلام شده شركت زيرساخت همانطور كه گفته شد تقريبا 3 3 ميليارد نيست. در كل زندگي سازمان چيزي به نام سود وجود ندارد. هزينه شركت ارتباطات زيرساخت منوط به تصويب قوه مقننه است و توسط قوه مقننه تأييد مي شود و ما بودجه را به قوه مقننه گزارش مي دهيم.
با بودجه 1400 10٪ مازاد از اپراتورها دريافت كنيد
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به مصوبه شوراي اسلامي اسلامي مبني بر دريافت 10 درصد اضافه هزينه از اپراتورها ، گفت: روزي بحث ما در مورد موضوعي بود كه اين قانون مي خواهد تصويب كند. آنچه مي خواهيم نقد پيش تصويب است. اما اكنون اين قانون تصويب شده و البته لازم الاجرا خواهد بود. ما مجري قانون و قانون آدرس خود هستيم ، ما به عنوان رشد بودجه ICT به عنوان يك استراتژي كلي ، زيرا منجر به رشد اقتصاد كشور مي شود. اما تفاوت در اين است كه آيا اين بودجه واقعي است يا غير واقعي؟ آيا منبع جديدي تزريق مي شود يا منبع فعلي در حال مديريت است؟
آذري جهرمي با بيان اينكه مجلس اين قدرت را دارد كه نظر دولت را تغيير دهد و قانوني را مطابق با آن تصويب كند زيرا داراي قدرت قانوني است ، گفت: بودجه اي كه از محل درآمد دولت از بخش ICT حاصل مي شود سهمي است كه اپراتورها به دولت مي دهند. ما به طور كلي فركانس هايي را به اپراتورها ارائه مي دهيم و 28٪ از درآمد همراه اول و ايرانسل و 23٪ از درآمد Rital دريافت مي كنيم. اين درآمد سالانه به عنوان درآمد پيش بيني شده برآورد مي شود و متناسب با رشد و عملكرد بازار سال گذشته به سازمان برنامه گزارش مي شود.
درآمد پيشنهادي وزارت ارتباطات ، 000،000 ميليارد تومان بود
وي با اشاره به پيش بيني درآمد 14000،000 تومان در سال 1400 اظهار داشت: اين برنامه با توجه به سازمان ، هزينه و درآمد 10 درصد به درآمد افزوده است و دولت اين تعداد را در مجلس اعلام كرده است. وقتي اين درآمدها در مجلس اعلام شد ، آنها بندي را پيشنهاد كردند كه سهم اپراتورها در وزارت ارتباطات بايد 10٪ به معادل 3٪ ميليارد تومان افزايش يابد و براي نظارت بر محتوا و محتوا هزينه شود. هنگامي كه آنها اين 10٪ را به عنوان منبع درآمد شناسايي كردند ، پيشنهاد وزارت ارتباطات 100000000 تومان را به 100000000000 تن در جدول بودجه تبديل كردند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات ادامه داد: پس از اين ، رهبر ارشد توصيه هايي در مورد منابع صندوق ارزي داشتند و به همين دليل بودجه به سازمان برنامه بازگردانده شد. هر يك از بخشهاي درآمد خود حذف شد و هزينه آن يكسان بود ، آژانس برنامه دارايي هاي اضافه شده توسط پارلمان را حذف كرد و 3000 ميليارد دارايي ارائه شده توسط پارلمان براي بخش ICT را شامل شد. يعني شركت برنامه 3000 واحد از بخش ارتباطات دريافت مي كند و هزينه هاي خود را از قسمت ارتباطات مي گيرد.
آذري ظهورمي با بيان اينكه از همين جا انتقاد از تصميم مجلس آغاز شد ، افزود: پيام ما اين بود كه هرچه هزينه سهام اپراتورها افزايش يابد ، هزينه اينترنت نيز افزايش مي يابد. نمايندگان مجلس گفتند كه آنها قصد افزايش قيمت اينترنت را ندارند و به همين دليل استدلال مي كردند كه قيمت را اضافه نكنند. اما چگونه مي توان هزينه ها را 10 درصد افزايش داد و به شركت اجازه افزايش قيمت نداد؟ اين منجر به ظلم و ورشكستگي نسبت به شركت مي شود.
وي ادامه داد: پس از آن ، آنها اعلام كردند كه اين 10 درصد فقط به اين اپراتورهايي اضافه مي شود كه قرارداد آنها در سال 1400 به پايان مي رسد و براي خود پرداخت مي شود. هزينه قبلي كه دولت از اپراتورها دريافت كرده بود 28٪ بود كه از 10٪ به 38٪ افزايش يافت و بايد به خزانه پرداخت شود در حاليكه 30٪ اين هزينه به ما پس داده نمي شود و اين يك بخش ناعادلانه نسبت به ICT است ، به دليل اينكه از نظر مالي آنها از ما دريافت مي شود ، 70٪ در جاي ديگر هزينه مي شود و 30٪ نيز صرف خود شركت مي شود ، كه منطقي نيست.
ايرنال تحت تأثير پارلمان قرار خواهد گرفت
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به اضافه شدن 10 درصدي قرارداد فسخ شده در سال 1400 از سمت اپراتورها ، گفت: اين تبصره فقط حاوي قرارداد ايرنل است. اين پول كه معادل 1700 ميليارد تومان بيشتر از 000،000 ميليارد تومان پيشنهادي ماست ، بايد وارد خزانه شود و به خود شركت irensel برگردد. اما اين ظلم بزرگي به ايرانسل است زيرا اين پول به اين سازمان بر نمي گردد. هر اداره دولتي كه اين كار را به عهده بگيرد به دليل كسري بودجه اين پول را برداشت مي كند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به اينكه ما موظف به اجراي قانون هستيم اما بخشي از قانون ما آسيب مي بيند و هدف از افزايش بازار و سرمايه از بين مي رود ، افزود: نمايندگان مجلس اعلام كردند علاوه بر 10 هزار درآمد پيشنهادي ميليارد تومان ، 2300 آنها يك ميليارد تومان برآورد درآمد و در نهايت 13000 ميليارد تومان به عنوان سقف درآمد ارتباطات هستند اگرچه درآمد بخش ارتباطات از راه دور بعيد است به اين تعداد برسد ، كه در نهايت منجر به كسري بودجه خواهد شد.
آذري جهرمي خاطرنشان كرد: سياست مجلس و سيستم شوراي عالي فضاي مجازي اين است كه اينترنت و پهناي باند توسعه نيافته و پهناي باند داخلي ايجاد شود كه در اين صورت درآمد اپراتورها به ترافيك داخلي مي رود. از طرف ديگر ، آنها در بند ديگري از اين فرمان اعلام كردند كه قيمت ترافيك داخلي بايد يك پنجم ارزش اينترنت باشد و اينترنت نبايد گران تر باشد ، بنابراين افزايش درآمد با كاهش اين اصول در مورد فرمول هاي اقتصادي متناقض است. مجلس پيش بيني كرده است كه درآمد دولت 13000 ميليارد تومان خواهد بود و ما معتقديم اين درآمد بيش از 4400 ميليارد تومان نخواهد بود و تحت شرايط و ضوابط فعلي ، اپراتورها چنين رشد و درآمدي نخواهند داشت.
بودجه را به سود يك شركت خصوصي اختصاص دهيد
وي با بيان اينكه نمايندگان به صراحت گفته اند كه هيچ بودجه اي به صدا و سيما ارائه نخواهند كرد ، افزود: در قانون در بخش هزينه ها گفته شده كه شركت هاي مخابراتي بايد 5 ميليون پوند براي توسعه زيرساخت ها يا پورت هاي اينترنتي با سرعت بالا پايدار هزينه كنند. اگرچه شركت مخابرات يك شركت دولتي نيست ، مجلس تصويب كرده است كه پول به يك شركت خصوصي داده شود و شركت مخابرات با ساير شركت هاي خصوصي در رقابت است و البته مقدار آن مشخص نشده است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در بودجه در مورد هزينه توليد محتوا گفت: در بخشي ديگر گفته شده بودجه بايد صرف ايجاد محتواي فضاي مجازي شود ، اما ساختار ساخت وجه و محل تأمين آن مشخص نشده است. بخش ديگري مي گويد كه صدور مجوزهاي صوتي و تصويري براي شركت هاي راديويي و تلويزيوني گسترده است و در نهايت وزارت ارتباطات بايد سياست هاي توسعه اقتصاد ديجيتال را بر اساس توليد داخلي تنظيم كند. اينها مفاد قانون بودجه است. مجموع نظرات آن
آذري جهرمي درباره بودجه اختصاص يافته براي رشد اقتصاد ديجيتال نيز اظهار داشت: رشد اقتصاد ديجيتال مربوط به بند ب تبصره 18 است كه ما به عنوان وزارت ارتباطات هر ساله بودجه هاي ميداني را از محل اعتبارات اداره شده شركت تأمين مي كنيم تا معادل 140 ميليارد تومان. نمايندگان اعلام كردند كه ديگر در اختيار وزارت ارتباطات نخواهد بود و اين كار از طريق ارائه مقاله هاي فرعي علمي انجام خواهد شد و آنها اختيارات خود را به وزارت ارتباطات كاهش دادند ، اگرچه پارلمان از اين قانون خالي بود. بنابراين ، اين اعداد هيچ ارتباطي با تبصره 6 بودجه ندارند.
Satara هيچ قانوني ندارد و ابعاد آن مشخص نيست
وي خاطرنشان كرد: مقام معظم رهبري حكمي صادر كردند كه مديريت صدا و تصوير بايد در سطح صدور مجوز و نظارت با راديو باشد. البته ما همچنين به تركيب بودجه هفده تخصيص يافته به جلسه اعتراض داريم ، اگرچه قانون و ارگاني براي اين ارگان وجود ندارد ، اما مشخص نيست ابعاد اين نهاد چه اندازه است و قانوني براي آن وجود ندارد. در اين شرايط به سعد آزادي مسئوليت نظارت و صدور مجوز براي اين قانون به مدت يك سال داده شده است ، البته نه طبق قانون كلي ، بلكه طبق قانون بودجه.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات ادامه داد: كل بودجه اختصاص يافته به وزارت ارتباطات در سال 1399 1500 ميليارد تومان و كل توسعه اقتصاد ديجيتال 140 ميليارد تومان است ، اگر پولي براي پرداخت راديو وجود نداشته باشد ، چه بخشي از 1500 ميليارد تومان براي كارگران فضاي مجازي راديو اختصاص داده شده است؟ البته اين هزينه اختصاص داده شده است و ممكن است سعد آزادي 1500 ميليارد تومان دريافت نكند ، اما معادل 50٪ از كل بودجه وزارت ارتباطات براي توسعه كل زيرساخت ها و تقاضاها در بخش فضايي است. ، دولت الكترونيكي ، شبكه ملي اطلاعات و توسعه روستايي.
آذري جهرمي با اشاره به اينكه 1500 ميليارد تومان براي صدا و سيما در نظر گرفته شده است كه هيچ قانوني به عنوان يك سازمان غيرمرتبط با قانون ندارد ، افزود: اگر قانوني وجود داشته باشد ، صدا و سيما با چه وسيله اي مي خواهد اين 1500 ميليارد را پرداخت كند؟ معيارها هستند؟ كميسيون تنظيم مقررات هفتم مسئوليت توانمندسازي را ندارد ، وظيفه كنترل و نظارت بر اجرا را بر عهده دارد. اجرا به عهده مأموريت هاي اجرايي وزارت ارشاد ، وزارت ورزش جوانان ، مgenciesسسات تبليغاتي و ساير ادارات است.
روند تخصيص پول به راديو شفاف نيست
وي با بيان اينكه سعد آزادي توانايي اين كار را ندارد ، گفت: چگونه مي خواهد اين بودجه را خرج كند؟ آيا اين يك دارايي قابل بخشش است؟ به فرم اختصاص مي يابد؟ قوانين چيست؟ همه اينها نياز به كنترل بودجه دارد. 1500 ميليارد تومان براي توليد محتواي فضاي مجازي در نظر گرفته شده است كه به بخش خصوصي تعلق مي گيرد اما روش چيست؟ قانون كجا ذكر شده است؟ در اين مورد شفافيتي وجود ندارد و نتايج آن مشخص نيست.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات خاطرنشان كرد: ما از قانوني بودن ، نظارت و رسيدگي به پرونده هاي فساد در فضاي مجازي استقبال مي كنيم و ضروري است. با اين حال ، در مصوبه مجلس ، هيچ بودجه اي از خارج از بخش ما به ما اضافه نشده است ، بودجه فراموش نشدني از نظر درآمد ديده شده و كار از نظر هزينه تعيين شده است ، در نتيجه ديده شده است كه كدام شركت ها هزينه شده اند بودجه اي وارد لابي مي شود و اين هزينه ها سرانجام از بخش ارتباطات و فناوري اطلاعات كسر مي شود كه مانع توسعه اين بخش مي شود.
انتهاي پيام