چگونه مي‌توان از ابتلا به بيماري‌هاي منتقله از آب و غذا پيشگيري كرد؟

جديدترين يافته هاي لوازم خانگي را در اين وبگاه تخصصي مشاهده نماييد

پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳

چگونه مي‌توان از ابتلا به بيماري‌هاي منتقله از آب و غذا پيشگيري كرد؟

۱۱ بازديد

عفونت هاي ناشي از غذا معمولاً توسط باكتري ها ، سموم باكتريايي ، ويروس ها و انگلي ايجاد مي شوند. به گزارش ايواره ، بيماري هاي منتقله از غذا بيماري هايي است كه در اثر خوردن يا نوشيدن غذاي آلوده ايجاد مي شود و براي جلوگيري از بيماري هاي منتقله از راه آب و مواد …

منبع: خبرگذاري ايواره
چگونه مي‌توان از ابتلا به بيماري‌هاي منتقله از آب و غذا پيشگيري كرد؟

چگونه مي‌توان از ابتلا به بيماري‌هاي منتقله از آب و غذا پيشگيري كرد؟ https://evarah.ir/2021/07/چگونه-مي‌توان-از-ابتلا-به-بيماري‌هاي/ ايواره Thu, 22 Jul 2021 01:55:40 0000 اجتماعي https://evarah.ir/2021/07/چگونه-مي‌توان-از-ابتلا-به-بيماري‌هاي/

عفونت هاي ناشي از غذا معمولاً توسط باكتري ها ، سموم باكتريايي ، ويروس ها و انگلي ايجاد مي شوند. به گزارش ايواره ، بيماري هاي منتقله از غذا بيماري هايي است كه در اثر خوردن يا نوشيدن غذاي آلوده ايجاد مي شود و براي جلوگيري از بيماري هاي منتقله از راه آب و مواد …

منبع: خبرگذاري ايواره
چگونه مي‌توان از ابتلا به بيماري‌هاي منتقله از آب و غذا پيشگيري كرد؟

عفونت هاي ناشي از غذا معمولاً توسط باكتري ها ، سموم باكتريايي ، ويروس ها و انگلي ايجاد مي شوند.

به گزارش ايواره ، بيماري هاي منتقله از غذا بيماري هايي است كه در اثر خوردن يا نوشيدن غذاي آلوده ايجاد مي شود و براي جلوگيري از بيماري هاي منتقله از راه آب و مواد غذايي به شرح زير توصيه مي شود:

– شستن دست. دست ها بايد قبل از تهيه غذا يا هنگام سرو غذا و قبل از تغذيه كودكان كاملاً با آب و صابون شسته شوند و پس از هر بار اجابت مزاج دست ها بايد با آب و صابون كاملاً شسته شوند.

– استفاده از توالت هاي بهداشتي

– استفاده از آب سالم و بهداشتي

– ضد عفوني مناسب سبزيجات براساس چهار مرحله شامل تميز كردن گل ، ضد عفوني ، ضد عفوني و شستشو با آب تميز.

– از آب ناسالم براي نوشيدن ، شستن ظروف ، ميوه ها و سبزيجات و استحمام استفاده نكنيد.

– هنگام مسافرت از يخ بهداشتي استفاده كنيد و از يخ فله اي كه مي توان از آب ناسالم تهيه كرد استفاده نكنيد.

– غذاي پخته شده را در اسرع وقت مصرف كرده و غذاي پخته شده را در ظرف در بسته در يخچال نگهداري كنيد

ظروف و غذا را از حشرات دور نگه داريد ، كه اين امر نياز به نگهداري مواد غذايي در ظروف دربسته دارد.

تخته هاي برش غذا (بشقاب هاي سبزي و گوشت) را با آب تميز بشوييد

– از قرار دادن بطري هاي آب معدني و نوشابه و غيره در استخرها لازم به يادآوري است كه قرار دادن انواع نوشيدني ها و ميوه ها در استخرها و بركه ها و … براي خنك سازي يا شستشو ، باعث آلودگي بيشتر آنها و حتي مسموميت آنها مي شود.

طبق گفته وزارت بهداشت ، بيشتر افراد وقتي براي تفريح ​​يا مسافرت به خارج از شهر مي روند ، اگر آب سالم و بهداشتي پيدا نكنند يا ميوه هاي تازه اي مانند هندوانه ، خربزه و غيره را تازه نمي كنند و بطري مي نوشند ، در آبهاي طبيعي كه در نزديكي آن قرار دارد مستقر شويد. در صورت آلودگي اين آبها به ويروس يا انگلي و … اين آلودگي به ميوه ها و بطري ها منتقل مي شود و با مصرف آنها فرد بيمار مي شود.

انتهاي پيام

منبع: خبرگذاري ايواره
چگونه مي‌توان از ابتلا به بيماري‌هاي منتقله از آب و غذا پيشگيري كرد؟

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.